Naar de inhoud
Wij zijn open vandaag.
Onze winkel gaat over 6 uur en 50 minuten open.
Juwelier van Velthuysen Logo

"Eigen ontwerpen, mijn gedachtegangen, vertaalt in bijzondere creatieve ontwerpen."

alle eigen ontwerpen worden voorzien van een exclusief certificaat. waarop geschreven een speciaal gedicht passend bij het door u gekozen ontwerp.

belangrijkste prijsklasse € 850,00 - € 1600,00

"Feest"

 jij bent het die mijn leven tot een feest maakt  golvende lijnen als slingers met elkaar verbonden jos van velthuysen eigen ontwerp

Jij bent het, die één feest maakt van mijn leven

Goudenslingers door kleurrijke edelstenen met elkaar verbonden.

14 krt geelgoud bezet met Mandarin-granaat, Palm-citrien, madeira-citrien, Smoky-quartz en Diamant.

14 krt rosé goud bezet met Rhodoliet, Spessartin-granaat, Roze tourmalijn, Andasuliet, en Diamant.

14 krt witgoud bezet met Peridot, Loliet, Swiss-topaas, London-topaas en Diamant.

"Omringen"

Koen den Os 4788

Om jou heen wil ik zijn om je te beschermen en lief te hebben

"Ik wil je altijd omringen met mijn liefde" . De geelgouden ring bezet met briljant geslepen diamanten wordt omringd door een witgouden band zonder begin en zonder einde om zodoende mijn eeuwige liefde voor jou te symboliseren

" Bubbels"

"BUBBLES"........EEN TOOST OP ONS LEVEN, EEN PROOST OP ONS SAMEN ZIJN. MAG DEZE GOUDEN DIAMANT RING JE ER IEDERE DAG AAN HERINNEREN DAT HET LEVEN EEN FEEST MAG ZIJN.

" Een TOOST op ons leven "

" Een PROOST op ons samen zijn "

" Mag deze gouden, diamant ring je er IEDERE DAG aan herinneren dat het leven EEN FEEST mag zijn "

Een 14 krt gouden ring bezet met 0.07 crt briljant geslepen diamant verkrijgbaar in geel, wit, champagne of rosé goud.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Versieren"

een versierring over een trouwring eigen ontwerp jos van velthuysen

de versierring eigen ontwerp jos van velthuysen juwelier van velthuysen maastricht

Mag ik jou opnieuw versieren, je omhelzen met mijn liefde

Een 14 krt gouden ring bezet met edelsteen(en). Een ring welke uzelf, samen met ons ontwerpt, om zodoende de trouwring opnieuw te versieren.

Idee: Jos van Velthuysen

" Woorden"

Schermafbeelding 2015 11 27 om 12.08.14

Woorden die ik je zo vaak had willen schrijven

Een 14 krt bicolor gouden ring die een ontvouwde envelop symboliseert. Waaruit de vijf briljanten vertaald worden in de schitterende woorden :

IK HOU ZOVEEL VAN JOU

Ontwerp: Jos van Velthuysen

" Verbonden"

Verbonden 479

Liefde verbindt zonder bij elkaar te hoeven zijn

Laat deze gouden ring symbool staan voor ons verbonden zijn, voor onze eeuwige liefde. Als onze handen grijpen de twee zijden van de ring ineen, om elkaar nooit meer los te laten.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Mama"

mama sieraden hangers ringen en armbanden exclusief bij juwelier van velthuysen

Mama laat ons altijd bij je zijn, laat je “omringen” door onze liefde.

Een sieraad waarin Mama zich laat omringen door haar kind(eren).

De diamant staat symbool voor de stralende moeder. De edelstenen, blauwe saffier of roze korund gezet in de ringen staan symbool voor de kinderen.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

Prijs zilveren hangers:

Vanaf € 129,00 (Middelste hanger met diamant en een zilveren ring (één kind) bezet met roze korund of blauwe saffier erom heen.

Met twee ringen (twee kinderen) eromheen is de totaal prijs € 200,00 .

Prijs bijpassend zilveren collier vanaf € 42,00

In deze sieraden lijn zijn inmiddels ook een zilveren ring en armband ontworpen.

"Mijn ster"

mijn ster website

"Jij bent de schittering in mijn bestaan"

Mag deze gouden ring je er iedere dag aan herinneren dat jij mijn Ster, mijn stralende middelpunt bent . De op druppelswijze gezette briljant geslepen diamanten geven de sterrenhemel weer waarvan de grootste Ster mijn liefde voor jou doet schitteren.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"De kleur van jouw ogen"

gouden ring bezet met edelsteen in de kleur van je ogen eigen ontwerp jos van velthuysen

"Jouw ogen geven Kleur aan mijn Leven"

Een gouden ring bezet met de mooiste edelsteen in de "kleur van jouw ogen". Een sieraad voor jou alleen. Bij iedere oogopslag wordt je eraan herinnerd dat het jouw ogen zijn die kleur geven aan mijn leven. De edelsteen, Greenlemon quartz, Blue topaas of Smokey quartz wordt vastgehouden door 4 pootjes waaringezet 4 briljant geslepen diamanten.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Liefde"

 gouden ring liefde twee harten die elkaars liefde versterken

"Onze harten horen bij elkaar"

Het thema liefde is een inspiratie bron voor vele ontwerpen, deze ring "Liefde" bestaat uit twee hartvormige uiteinden die schitteren in elkanders aanwezigheid. en zodoende zorgen voor een tastbaar bezit van eeuwige liefde.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Carpe Diem"

Carpe diem een ontwerp van een briljanten rijring van juwelier van velthuysen door jos van velthuysen

"Pluk de dag"

Elke dag van de week, ervoor zorgen dat je er ook vandaag weer een bijzondere dag van moet maken. Dat is waar deze gouden ring je steeds weer aan herinnert. De zeven briljant geslepen diamanten vertalen de zeven dagen van de week.

Alle diamanten verschillen van grootte, want niet iedere dag kan even schitterend zijn, maar briljant zou iedere dag moeten zijn.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Zeldzaam"

Zeldzaam-een-eigen-ontwerp-van-juwelier-van-velthuysen-bezet-met-een-champagne-kleurige-diamant-in-een-14-krt-geelgouden-ring

"Een Zeldzame ring voor een Zeldzame vrouw"

Geel-champagne kleurige diamanten behoren tot de zeldzaamste edelstenen op deze wereld, deze briljant gezet in een facet geslepen gouden ring maakt het tot een geheel dat net zo zeldzaam is als de vrouw die deze ring mag dragen.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Maastricht"

14 krt gouden bicolor ring maastricht bezet met briljant geslepen daimanten die de mooiste momenten in deze stad vertalen

"un ode aon die Sjoen stad, Mestreech"

Een ontwerp waarin de Maas en de bruggen die haar in Maastricht overspannen dienden als inspiratie voor het maken van een schitterende ring.

Kennedybrök-Hoegbrök-St.Servaosbrök

Wilhelminabrök-Spoorbrök-Noorderbrök

De loop van de Maas wordt uitgebeeld in de gehele vorm van de ring, de zes bruggen houden de vijf schitterende briljanten vast, die door u vertaald moeten worden naar de vijf mooiste momenten die u in deze briljante stad beleefde.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Hoorn des Overvloeds"

schoonheid door eenvoud 14 krt gouden ring bezet met een briljant geslepen diamant hoorn des overvloeds

"Geluk en Rijkdom met jouw aan mijn zijde"

De "Hoorn des Overvloeds" ooit vervaardigd door Zeus en sindsdien het toonbeeld van rijkdom,vruchtbaarheid en geluk, wordt uitgebeeld in dit prachtig eenvoudig ontwerp. Bezet met een 0.15 crt briljant geslepen diamant.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"De Vingerafdruk"

een gouden of zilveren vingerafdruk vormgegeven door Jos van Velthuysen, vele malen geïmiteerd maar nog nooit geëvenaard.

"veel geïmiteerd, nooit geëvenaard"

Het meest unieke sieraad, dat men zich kan bedenken. In 1995 vorm gegeven door Jos van Velthuysen. sindsdien (helaas) vele malen geïmiteerd maar nog nooit geëvenaard. De vinger waar u de afdruk van wenst wordt in was afgedrukt en dan volgens de "lost-wax method" gegoten. Hiervan wordt een prachtig sieraad in goud of zilver gemaakt.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

Prijs: vanaf € 95,00 in het zilver en vanaf € 275,00 in het goud

"Voor altijd bij je"

Voor altijd bij je, het meest persoonlijke sieraad in zilver met zirkonia of goud met briljant geslepen diamanten exclusief bij juwelier van velthuysen

"Van mij. Voor Jou"

Iets weggeven van jezelf een ultieme verklaring van liefde en genegenheid. 'Voor altijd bij je' een hanger met in het hart van het sieraad uw eigen vingerafdruk geheel uitgevoerd in 14 krt goud en bezet met 16 briljant geslepen diamanten.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Kus"

14 krt bicolor gouden ring de kus bezet met briljant, de zijkant van de ring in de vorm van een mond staat symbool voor de kus

"Deze Kus bevestigd mijn eeuwige Liefde"

De kus, soms vluchtig vaak intens maar altijd een daad uit liefde en genegenheid. Vertaald in een schitterende bicolor gouden ring bezet met briljant geslepen diamanten.

De zijkant van de ring in de vorm van een mond staat symbool voor de kus de briljanten geven het schitterende gevoel weer van deze intense aanraking.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Samen"

!4 krt bicolor gouden ring samen exclusief bij juwelier van velthuysen

"Voor altijd Samen"

jij en ik altijd samen, samen één, samen lachen, samen huilen. Altijd zijn wij er voor elkaar. De twee gouden banden komen in het midden van de gouden ring samen en zijn door een witgouden band, bezet met briljant geslepen diamanten, onverbrekelijk met elkaar verbonden.

Ontwerp: Jos van Velthuysen

"Bedrijfs en Verenigings ontwerpen"

bedrijven verenigingen jubilarissen voor iedere gelegenheid een zilveren of gouden eeuwige herinnering in speld of pin bij de specialist juwelier van velthuysen

Een eeuwige herinnering voor uw jubilaris, juwelier van velthuysen is uw partner voor het vervaardigen van bedrijfs en verenigings sieraden, vele werknemers en leden zijn reeds gedecoreerd met een speld, pin, broche of hanger van uw juwelier.

"Uw eigen ontwerp"

uw eigen ontwerp wordt werkelijkheid door het samen met jos van velthuysen uit te werken

Heeft u een eigen idee over hoe een sieraad er zou moeten uit zien, of wilt u uw eigen verhaal vertalen in de vorm van een juweel dan kunnen wij er samen iets unieks van maken, ook uw eigen sieraden, die u misschien nu niet meer draagt, kunnen wij gebruiken voor het creëren van een bijzonder juweel.